Om sidan

Jag är en mångsysslare som har jobbat med det mesta. Listan kan göras mycket lång.
Mina tidiga år jobbade jag som servicetekniker inom el, kyla, storkök, elektronik… egentligen allt som har en sladd.
Jag gjorde även några inhopp som byggnadsarbetare och diskare, allt för att ha någon typ av sysselsättning. Det går ju inte att sitta still i soffan…
Jag har även varit sjöräddare på Vänern i många år med några gästspel på västkusten under somrarna. Intresset för sjön ledde mig till att bli lärare inom navigation under några år. Jag höll utbildningar i Förarbevis,Kustskeppare, Fartygsbefäl klass VIII, Maskin klass VIII och SRC.

De senaste 15 åren har jag jobbat med datorer, då främst med olika systemlösning på diverse plattformar. (Windows/MacOS/BSD)
Senaste 7 åren har jag vart inriktad på retail och Dynamics NAV/LS Retail.

Elektronikintresset har alltid följt mig genom åren och det finns kanske en chans att det dyker upp några bilder på olika projekt jag pysslar med. Radioteknik och laser är några av de projekt som ligger mig varmt om hjärtat.

Den senaste tiden har jag intresserat mig för fotografering. Orsaken till att jag lägger ut några av mina bilder på en blogg är att jag vill veta hur det fungerar och sen kan det ju vara kul att få en kommentar på bilderna.

Hoppas ni tycker det det är lika kul att titta på bilderna som jag tyckte att det var att ta dom.
Om det är någon bild ni fastnar för så är ni välkomna att kontakta mig via kontaktformuläret.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *